Primarul Tone Petre o pune la locul ei pe Laura Suzeanu
Laura Suzeanu

Primarul Tone Petre o pune la locul ei pe Laura Suzeanu

Pentru prima data in istoria Municipiului Oltenita un primar nu cedeaza santajului media si pune la punct o domnisoara ce defaimeaza de foarte mult timp imaginea jurnalistului Oltenitean.

Este cunoscut faptul ca asa zisa jurnalista are un comportament neadecvat sustinand „neconditionat” fiecare primar ce a trecut pe la primaria Municipiului Oltenita. Totodata domnisoara „jurnalist” poarta discutii neadecvate pe facebook, cu minori, de multe ori incercand sa dea sfaturi de moralitate, familie si cultura desi dansa nu a inteles niciodata semnificatia acestor cuvinte, nu a avut chef sa intemeieze o familie si s-a plimbat din floare-n floare atragand de-a lungul timpului mai multe porecle, care de care mai rusinoase.

Laura Suzeanu

La fel de cunoscut este si fptul ca nu a putut niciodata sa accepte oameni ce nu au „cochetat” cu dansa atat in plan profesional cat si personal; de cele mai multe ori incercand sa discrediteze oamenii ce nu au cedat cochetariilor ieftine.

Primarul Tone Petre nu a mai rezistat prefacatoriei si a pus punctul pe i dar si lucrurile si persoanele pe locurile ce se cuvin:

Tone Petre: Astia vorbesc de patinoar ?  Nu le-ar fi rusine ? Dar cand au dat un miliard doua sute de ne-a zdranganit concertul de Bach pe strada…

Laura Suzeanu: De ce va deranjează muzica domnule Tone ?

Tone Petre: Tu sa taci din gura ! Tu esti ziarista ? Ce ? tu esti ziarista ?

Laura Suzeanu: Nu va place opozitia domnule primar ?

Tone Petre: Nu-mi place nesimtirea, iar tu esti o nesimtita de mare clasa pentru ca tu nu esti în stare…

Laura Suzeanu: As putea sa va dau in judecata…

Tone Petre: Te rog chiar sa ma dai ! Poate te dau eu ca ai pus un cap de maimuta langa mine !

Laura Suzeanu: Eu vi l-am pus ? Trebuie sa aveti dovezi ca vi l-am pus eu ! Exista un Dumnezeu sus…

Tone Petre: Taci, Doamne iarta-ma, din gura, ca daca ma pun la caracterul tau, tu sa ai grija pentru obraznicia iesita din comun…

Laura Suzeanu: Dumnevoastra sa aveti grija !

Tone Petre: Tu sa ai grija… Tu sa fii în stare sa-ti faci intai o familie… fa-ti dracu ceva… panarama !

Felicitam pe aceasta cale verticalitatea Domnului primar Petre Tone care nu cedeaza flirturilor ieftine ale domnisoarei.

Desigur nu incurajam limbajul neadecvat si scandalul dar uneori trebuie ca replica sa fie in ton cu personajul.

Este pentru prima data cand un primar are curajul sa o infrunte pe autointitulata „jurnalista” iar acesta este un semn de insanatosire in Primaria Oltenita.

Multumiri lui Mihai pt. articol