Boxe Active NANO de la GoldStar Electronics

Boxe Active NANO de la GoldStar Electronics

Compania GoldStar Electronics face eforturi sustinute pentru a largi gama de sisteme audio, boxe active si pasive.Boxe Active | Boxe Profesionale | Boxe Amplificate

In ultimii 20 de ani GoldStar si-a consolidat pozitia in piata de boxe audio si in special pe segmentul de boxe profesionale active ceea ce a dus la cresterea importurilor de incinte acustice si largirea pietei de distributie din Romania.

Au fost incheiate mai multe contracte de productie OEM pentru majoritatea distribuitorilor de sisteme de sunet din piata iar experienta acumulata an de an a contribuit substantial la imbunatatirea calitatii produselor distribuite de companie.

Cateva exemple de produse de top ale companiei:

Boxe Active cu USBBoxe cu USBBoxe Active cu USB NANO

Boxe Active cu USB

GST-2-12-UFQD este un sistem de boxe active cu statie incorporata ce impresioneaza atat prin marimea boxelor dar si prin functionalitatea lor.
Sistemul audio de boxe este echipat cu seturi duble de difuzoare de 12 inch pentru bas fapt ce asigura o putere reala de iesire de 300 W( 150 W x 2 ) RMS.

 

Set 2 Boxe Profesionale ActiveSet Boxe AmplificateSet 2 Boxe Profesionale Active

Un set de boxe cu statie incorporata foarte ravnit de multi tineri este modelul GST-1-15-UFQD importat de GoldStar Electronics.

Marimea difuzoarelor de bas de 15 inch este relevanta pentru puterea la iesire de 200 w. Trebuie mentionat ca o Companie serioasa ca GoldStar va declara intotdeauna puteri reale si nu nebunia din piata cu mii de wati scrise cu intentia clara de a induce in eroare cumparatorul.

 

Boxe ActiveBoxe Active cu AmplificareBoxe Active

Set de boxe active cu un raport calitate pret imbatabil este acest set cu difuzoare de bas de 12 inch si amplificator incorporat.
Este putin probabil sa aveti nevoie de mai mult pentru a asculta muzica acasa, pentru a mentine atmosfera unei petreceri private sau chiar pentru a anima clientela unui restaurant, cafenea sau bar.

 

 

Va invitam sa vizitati siteul oficial GoldStar http://www.goldstar-eu.ro/ pentru mai multe modele, detalii si informatii actualizate.